Referenties

huubdewilde

De Haarlemse Glas Centrale is een bedrijf waar we fijn mee samenwerken. En wel om de volgende redenen:
Zeer goede prijzen, “Down to earth” mentaliteit en vakkundig op het gebied over alles dat met glas te maken heeft.

Voor ons geen betere keus dan de Haarlemse Glas Centrale!

Huub de Wilde B.V. Aannemersbedrijf

Van Ruysdael glas en de Haarlemse Glascentrale
Van Ruysdael is isolerend enkelglas. De meest duurzame isolerende beglazing voor bestaande gebouwen. Dit unieke glas is aangepast op mens en gebouw, in plaats van andersom. De Haarlemse Glascentrale sluit aan op die kwaliteit; alleen de beste prestaties leveren. Dat geeft u de garantie dat het geheel een mooi, zorgeloos en lang leven tegemoet gaat.

Waarom Van Ruysdael glas?
Het is isolerend enkelglas dat in bestaande raamsponningen past. Geen onnodige aanpassingen. Dit glas houdt de warmte binnen en geluid en inbrekers buiten. Het is UV werend en het geeft extra comfort omdat het de warmte terug straalt naar binnen. Het Van Ruysdael glas zorgt er ook voor dat de lucht in huis of op het werk gezond blijft. En, dat het vocht in huis niet wordt verplaatst maar gezond in balans blijft.

Wat is Van Ruysdael glas?
Van Ruysdael glas is isolerend enkelglas dat gemaakt is met origineel klassiek en ambachtelijk glas en dat samengesteld is uit de beste en meest duurzame materialen. Het heeft geen spouw die lek kan gaan. Met een dikte vanaf 5,8mm is het Van Ruysdael glas nauwelijks te onderscheiden van het originele enkelglas. U merkt wel het verschil. Zo kunnen bestaande vensters en architectuur een lang leven tegemoet gaan. En, u draagt nog meer bij aan het energieverbruik te verminderen en ons milieu gezond te houden.

Van Ruysdael glas Leverancier